Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

1.1.4 Všeobecné informácie alebo Čo by som ešte napísal

• Všetky tieto texty majú viac-menej ustálenú formu a výzor, ktoré sa snažím dodržiavať.
• Napriek tomu, že už prednášky píšem priamo do počítača, zo začiatku sa mi z mnohých (padnutie Windows alebo Wordu alebo oboch súčasne) a aj dnes zo zopár (obrázky, schémy a pod.) dôvodov stane, že potrebujem poznámky cudzie. Taktiež sa môže stať, že urobím tak radikálny preklep, že ho potom pri upravovaní textu nesprávne pochopím. A načo to vlastne sem píšem. Nuž, z toho vyplýva, že je veľmi pravdepodobný výskyt chýb. Preto ak nejakú chybu nájdete, či už gramatickú alebo obsahovú, ohláste mi ju! Ak si ju iba opravíte sami, v ďalšej verzii textov sa objaví znovu. Myslím že správnosť/bezchybnosť týchto textov je v záujme každého ich užívateľa.
• Občas sa stane, že aj na prednáške niečo prepočujem alebo nerozumiem. Takéto veci sú potom označené “??” (pozri Skratky). Ak niekto z vás vie, čo tam patrí, urobí verejnoprospešný čin, ak mi to povie - taktiež ak si myslí, že by tam ešte niečo malo byť (nemusí to byť nutne iba z prednášky) a nie je, nech urobí to isté.
• Ak sa vám nepáči štýl, akým tieto texty formátujem, môžete sa tiež ozvať. Rád si vypočujem vaše návrhy/pozmeňujúce pripomienky. (Či ich aj akceptujem je druhá vec, ale ak budú opodstatnené, prečo nie.)

Žádné komentáře:

Okomentovat