Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

1.1.5 Technické informácie alebo Fuck off Microsoft

Ako som už spomínal, všetky tieto texty píšem v editore Word firmy Microsoft (sux), konkrétne vo verzii 7.0 (for Windows95). Microsoft tvrdí, že používa rovnaký formát súboru ako predošlý, čiže Word 6.0, ale ako sme si už u Microsoftu zvykli, nie je to úplne pravda - niektoré veci (vraj tabuľky) môžu robiť problémy. Keďže ja sám to nemám ako zistiť, ak používate staršiu verziu a nejaké chyby objavíte, taktiež mi ich oznámte - pokúsim sa urobiť zmeny, prípadne vám ich nahrám v inom formáte, napr. RTF.

Osobne vo Windows používam rozlíšenie 800*600, ale snažím sa písať v takej šírke, aby to bolo bez problémov čitateľné aj v 640*480 - ak by ste mali nejaké problémy, ozvite sa.

1.1.6 Thanx alebo Thanx

Na prvom mieste musím samozrejme poďakovať Ľubošovi of Mirsoft, za notebook. Ďalej všetkým, ktorí mi požičali poznámky na opravu/doplnenie textov (menný zoznam sem hodím hneď ako si zistím, kto z nich chce a kto nechce tu byť uvedený). Posledné thanx patrí Johnkovi, za jeho CD, ktoré často počúvam pri upravovaní textov.

Žádné komentáře:

Okomentovat